Меню

Затвори
menu

Полезни връзки

Тук ще споделим уебсайтове, които предлагат полезни функции.

Уеб камери

Уеб камерите са чудесна идея, за хората които обичат да пътуват. С тях може да видите метеорологичните условия на мястото където искате да идете, например хижа, курорт или дори връх.

Weather Webcam EU – в този сайт може да намерите многобройни уебкамери, с тях може да прегледате текущите метеорологични условия, както и дали има много хора на мястото.

Времето

Тук ще споделим някои удобни и лесни за работа уебсайтове и приложение за телефони, с които може да следите прогнозата за времето. Така няма да пътувате излишно, а ще може да се насладите на хубавото време и чудните гледки

MeteoBlue – това е сайт, които дава много точни прогнози за всякакви места из България, не само по области. Освен това те имат и приложение за адроид, което може да свалите и да проверявате прогнозата.

Карти и маршрути

Карта от BgMountains – тази карта е чудесна, тъй като предлага много информация, както и много маркировки. Тя е предпочитана от много любители и професионалисти планинари, тъй като предлага много детайли и цветовете на маркировките. Тя може да се използва онлайн, но също така предлагат и версия, която може да се свали и да за се зареди в приложение за навигация. Повече информация, може да видите на техния уебсайт.

Блогове

https://sanyasworld.com/ – Това е блога на Александрина. Тя обожава да пътува. В нейния блог може да четете за много красиви местенца, може да намерите много идеи за приключения в България и по Света.

Туристически сайтове

Feelbulgaria – това е сайт, който предлага интересни местенца за посещаване в България. Може да намерите доста идеи, включващи детайлно описание на местенцето.

waterfallsbg.info – сайт с многобройните водопади на България. Може да намерите много пълна и точна информация за уникалните красоти на водопадите в нашата държава.