Меню

Затвори
menu

Забележителности близо до сопот

Национален музей "Васил Левски" в Карлово

Национален музей Васил Левски

Кръста над Войнягово

Кръста на Войнягово

Паметник на Иван Вазов в град Сопот

Паметник на Иван Вазов в Сопот

Паметник на Васил Левски в град Карлово

Паметник на Васил Левски в Карлово

Езеро Локвата в Стара планина

Езеро Локвата

Язовир Душанци

Язовир Душанци

Водопад Пеперудата, село Антон

Водопад Пеперудата

Южна порта на Хисаря

Римски крепостни стени на Хисаря

Хижа Вежен в Стара Планина

Хижа Вежен