Меню

Затвори
menu

Забележителности близо до клисура

Водопад Пеперудата, село Антон

Водопад Пеперудата

Хижа Вежен в Стара Планина

Хижа Вежен

Хижа Ехо

Хижа Ехо

Връх Вежен 2198 метра

Връх Вежен

Крепост Аневско кале

Крепост Аневско кале

Вход на хижа Добрила

Хижа Добрила

Връх Богдан

Връх Богдан

Връх Козя Стена

Връх Козя Стена

Връх Юмрука от хижа Ехо

Връх Юмрука