Меню

Затвори
menu

Забележителности близо до баня

Водопад Скакавица

Водопад Скакавица

Храм-паметник Рождество Христово

Храм паметник Рождество Христово

Паметник на Христо Ботев в град Калофер

Паметник на Христо Ботев в Калофер

Връх Голям Райски Купен

Връх Голям Райски Купен

Връх Среден Райски Купен

Връх Среден Райски Купен

Връх Малък Райски Купен

Връх Малък Райски Купен

Паметникът на свободата (Шипка)

Паметник на Шипка

Водопад Търниченско пръскало

Търниченско пръскало

Водопад над село Енина

Водопад над село Енина