Меню

Затвори
menu

Идеи за разходка

Ако искате да намерите стотици идеи за разходка, може да се възползвате от функциите на нашия сайт.

Идеи за разходка близо до вас

В началната страница на нашия сайт https://izbulgaria.com ще видите място за избиране на дестинация, то работи на следния принцип: вие трябва да въведете необходимата информация, като например името на града, до който се намирате и да кликнете на бутона покажи. По този начин вие ще видите предложения на забележителности, в радиус близък до вас. На всяка статия ще видите най-близкия град и времето, което отнема от началната точка до крайната точка на пешеходния път.

Например:
Вие живеете в София, отивате на началната страница на нашия сайт, като кликнете на логото на сайта ни. В кутията „Потърсете забележителност:“ попълвате София в кутииката за град, натискате бутона Покажи и ще видите резултати със забележителности близки до София.

Търсене на определен вид забележителност

Ако търсите определен вид забележителност, но нямате конкретна идея, то може да се възползвате от кутията за търсене на началната страница на сайта. Там може да въведете името на град, до които да е близо забележителността, или може да оставите полето празно. След това изберете вида забележителност, например – водопади. Така ще видите многобройни предложения за посещаване на водопади.

Търсене на кратки маршрути

Ако търсите маршрути, които може да обиколите за няколко часа, то може да се възползвате от филтъра на нашата начална страница. Там може да въведете град, тип забележителности и времетраене на маршрута в посока. Ако изберете например: Варна, крепости, до 1 час, така ще получите предложения за крепости близо до град Варна, които да отнемат до 1 час в посока.

Търсене на върхове по планина

От менюто на нашия сайт, горе, може да изберете да разгледате върховете по планината, в която се намират. Например искате да видите идеи за върхове в Родопи, отидете в менюто „Покажи по планина“ след което изберете Родопи. Така ще видите многобройни предложения на върхове в Родопите. Може да кликнете на тях за да получите детайлна информация за върха, включително време и маршрут.

Ако нямате конкретни изисквания за дестинация

Може да се възползвате от страницата ни за Случайна забележителност. Тя предлага случайна забележителност от цялата ни база данни, като така може да намерите нови идеи за пътуване. Може да кликнете на изображението или заглавието на забележителността за да научите повече за нея.

Популярни маршрути

Ако искате да посетите популярните маршрути, то може да изберете от менюто на сайта ни: Популярни. Там имате 2 избора, да видите популярните дестинации или популярните за деня. Така ако например искате да посетите нещо което в момента е доста търсено от други хора, то може да намерите нова идея за разходка, било то музей, връх или екопътека.